M·11│ Projecten


M·11 │ Projecten van M·11

Het eerste half jaar van 2012 heeft Maaike met M·11 aan verschillende projecten gewerkt. Opdrachtgevers waren: Gemeente Den Bosch en Gemeente Boxtel, andere ontwerpbureaus: Bureau OSLO, Buro Kruit, Elma Stedenbouw én de Academie van Bouwkunst in Tilburg. Daarnaast werkte zij met vakgenoten aan twee prijsvragen en maakt zij met een andere hardloper een hardloopboek over Den Bosch en omgeving. Ook is Maaike geïnterviewd voor het Brabants Dagblad en heeft zij haar kantoor aan huis ingericht.


M·11 │ Homepage

De afbeelding op de homepage geeft een indruk van het eerste half jaar van 2012. Binnenkort zal de website uitgebreider ingaan op deze projecten van M·11. Voor projectbeschrijvingen verwijzen wij u voorlopig door naar het Linkedin-profiel van Maaike.


M·11 │ Projecten vóór M·11

In het menu aan de linkerkant vindt u meer informatie over de 10 meest recente en representatieve projecten van Maaike Marechal bij haar vorige werkgever DRO waar ze tot januari 2012 in dienst was.


M·11 │ Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal van Amsterdamse projecten is gemaakt bij het team Openbare Ruimte en Verkeersontwerp van de Dienst Ruimtelijke Ordening Amsterdam. De visualisaties van de Rode Loper zijn gemaakt door Trazar 3d visualisatie. De zwart-wit illustraties van het project in Den Bosch, de Oude Bossche Speeltuin, zijn gemaakt door Studio Limon.


Voor de complete projectenlijst van Maaike Marechal, download hier haar uitgebreide CV.


Rode Loper
Rode Loper
Zuidplein
August Allebéplein